2 Million B.C.

Betsoft (Slots3)
4/5 tähteä

Humoristinen Slots3-kolikkopeli Ice Ages -elokuvan hengessä

 

Luolamiesteema on jotain sellaista, joka viehättää vuodesta toiseen ihmisiä ympäri maailmaa. Tähän saumaan iskee MrGreen tuomalla markkinoille 2 Million B.C. -kolikkopelin, joka sananmukaisesti toimii yhtä varmasti kuin nuijanisku päähän.

Pelin on toteuttanut Betsoft, joka tunnetaan erittäin kauniista Slots3-peleistään eikä 2 Million B.C. ole tässä asiassa poikkeus, vaikka tällä kertaa ollaan kauniit sangen rujolla tavalla.

Pelin tunnelmaa ryydittää kunnon ugga bugga -musiikki ja pelin päähahmon äijäily voittopottien osuessa kohdalle. Huumoripuolella peli onkin täyden viiden tähden arvoinen.

2 Million B.C. nojaa niin vahvasti huumorin puolelle, että siitä tuskin kaikki pitävät. Siksi yksi tähti jää uupumaan täysistä pisteistä.

2 Million B.C.

Teknisesti peli on Ok-tasoa, eli kyseessä on viiden kiekon ja 30 voittolinjan kolikkopeli. Pelissä sinulla on mahdollisuus voittaa ilmaisia pyöräytyksiä keräämällä 3 tai enemmän nuotiosymboleja.

Keräämällä laiskiaisen kanssa pähkinöitä pääset sapelihammas-pelimoodiin. Kyseessä on jo niin suora viittaus Ice Age -elokuviin, että se jo hieman ärsyttää.

Tämän lisäksi saat timanttibonuksen keräämällä 3 tai enemmän timanttisymboleja.