Pacific Attack

Net Entertainment
4/5 tähteä

Hedelmäpeli, jonka bonuspeliosuus on yksi hauskimmista

 

Jos paras hedelmäpeli pitää valita hauskuuden perusteella, selvä ykkösvalinta on Pacific Attack. Vaikka pelin aihe onkin sotaisasti Tyynen Valtameren meritaistelut, on peli yksinkertaisesti hauska.

Jännitystä ja adrenaliinikuohuja tarjoava Toiseen maailmansotaan sijoittuva hedelmäpeli on kolikkopelien raskassarjalainen ja tempaa sinut mukaansa meripommitustaisteluihin ja pitää siellä jykevällä otteella.

Hienot äänet, upeat grafiikat ja runsaat ilmaiset pyöräytykset ja muut bonukset pitävät mielenkiinnon yllä. Kaiken kruunaa kuitenkin aivan mahtava bonustaso: pyöräyttämällä tarpeeksi monta bonus-merkkiä voittolinjalle pääsee kokeilemaan laivanupotusta.

Bonuspelin laivanupotus on eräs parhaita bonuspelejä hedelmäpelien historiassa ja antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa suoraan bonusvoittoihin. Tässä välipelissä voit valita, mitä ruudukon ruutuja pommitetaan (siis aivan kuin siinä kynällä ja paperilla pelattavassa laivanupotuspelissä). Mitä isompia laivoja saat upotettua, sitä enemmän voitat rahaa!

Pacific Attack

Hauska peli kerrassaan ja bonustaso on todellakin näkemisen arvoinen. Nautinnollisia pelihetkiä!

Tätä kolikkopeliä tarjoavat kasinot