Pokeriautomaatit

Pokeriautomaatit ovat hedelmäpelien ohella suosittuja kolikkopelejä. Netin pokeriautomaatit kalpenevat hedelmäpeleille ulkonäköasioissa mutta toisaalta pokeria pelatessa mukaan tulee taitoelementti, joka puuttuu yleensä kokonaan hedelmäpeleistä.

Pokeripeleissä peliin liittyy korttien vaihtoja, jolloin pääset itse vaikuttamaan pelin lopputulokseen. Näin lopputulema ei ole pelkästään satunnaislukugeneraattorista kiinni.

Suosittelemme sinua kokeilemaan näitä netin pokeriautomaatteja

Jokeripokeri Kakkospokeri
Jätkät ja paremmat 2 Ways

Pokeriautomaatit ovat, toden totta, hauskaa ajanvietettä. Tutustu seuraavassa listauksessa netin automaattien parhaimmistoon.

100 käden Double Joker

Voit pelata peräti 100 yhtäaikaista kättä Double Joker -automaatissa. Tässä pelimuodossa ei kovista pokerikäsistä tule olemaan puutetta.

Jacks or Better

Jacks or Better -videopokerit ovat monen kansainvälisen nettikasinon pelaajien suosiossa. Tässä perinteikäs peli Microgaming ohjelmistotalolta.

2 Ways Royal

2 Ways Royal antaa poikkeuksellisesti kaksi eri tapaa voittaa automaatista päävoitto. Tutun kuningasvärisuoran lisäksi voitat jättipotin 23456-värisuoralla.

Kakkospokeri

Net Entertaiment -ohjelmistotalon Deuces Wild -kakkospokeri on raikas tuulahdus retromeininkiä ja hauskaa peliviihdettä.

Jätkät ja paremmat

Jätkät tai paremmat on klassinen pokeriautomaatti, jossa voitat kaikilla käsillä, jotka muodostuvat vähintään jätkäparin tai sitä vahvemman pokerikäden.

Jokeripokeri

Jokeripokeri on taatusti tuttu sinulle RAY:n pokeriautomaateista. Net Entertainmentin Jokeripokeri on monen pelaajan mielestä tämän hetken paras pokeriautomaatti netissä.