Stash of the Titans

Microgaming
3/5 tähteä

Löydätkö sinä titaanien aarrekätkön?

 

Stash of the Titans on eräs Spin Palacen valikoimaan kuuluvista suomenkielisistä hedelmäpeleistä.

Kyseessä on pirteä hedelmäpeli, joka sisältää tuttujen hedelmäpeliominaisuuksien lisäksi myös erään vähemmän yleisen ominaisuuden.

Hedelmäpelissä on viisi kiekkoa ja 20 voittolinjaa. Panostasoja on 10, kolikon arvo on vähintään 0,01 euroa ja enintään 0,20 euroa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pienimmällä panostasolla ja kolikon arvolla yksi pelikierros maksaa vain 0,20 euroa, kun toisessa ääripäässä on 40 euron pelikierros.

Jokainen voi vapaasti määritellä itselleen sopivan kokonaispanoksen, joskin mielestämme 0,01 euron kolikon arvolla ja maksimipanostasolla kahden euron pelikierros on hyvinkin sopiva summa.

Pelin päävoitto on 200 000 kolikkoa, joka kolikon arvosta riippuen voi olla joko 2000 tai 40 000 euroa, tai jotain siltä väliltä.

Stash of the Titans

Hedelmäpelistä löytyy monia tuttuja ominaisuuksia, kuten scatter- ja wild-merkit, sekä ilmaiset pyöräytykset moninkertaisilla voittokertoimilla. Bonuspeliä ei ole.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana Stash of the Titansissa on voittoyhdistelmä, jota ei kovin usein olla totuttu näkemään. Nimittäin jos pyöräytyksen aikana kiekoille ilmestyy vähintään kolmen merkin yhdistelmä pegasus- ja aarrearkkumerkkejä, napsahtaa tilille bonusvoitto.

Viiden merkin yhdistelmällä voitto on 350 kolikkoa. Erikoista bonusvoitossa on, että yhdistelmän ei tarvitse olla millään tietyllä voittolinjalla, vaan merkit voivat olla missä tahansa, kunhan ne ovat oikeassa järjestyksessä vasemmalta oikealle.

Tätä kolikkopeliä tarjoavat kasinot