Suomenkieliset hedelmäpelit

Suomenkielisiä hedelmäpelejä löytyy nykyään joka paikasta. Tässäpä malliksi lista suomalaisia pelejä. Eli vaikka hedelmäpelien nimet ovatkin alkuperäiskielellään niin silti kolikkopelien käyttöliittymät ovat näissä täysin suomeksi (niin kuin ovat itseasiassa kaikissa sivustomme kolikkopeleissä.

Excalibur

Betsson Casinon ritarillinen kolikkopeli Excalibur on eräs kauneimmista hedelmäpeleistä, mitä netissä on koskaan nähty. Silmiä hivelevät värit ja runsaat yksityiskohdat luovat hienon tunnelman tähän keskiaikaan sijoittuvaan netti-hedelmäpeliin. Viisi kiekkoa, 20 voittolinjaa, wild, golden wild ja scatter-merkit, ilmaispyöräytykset, korotetut voittokertoimet, sekä isot voitot takaavat, että mielenkiinto ei lopu Excaliburista ihan heti kesken.

Lue lisää >>

excalibur hedelmäpeli

 

Beetle Frenzy

Mekaanisen hedelmäpelin ja videohedelmäpelin sekoituksen oloinen Beetle Frenzy on ns. hyvän tuulen hedelmäpeli. Värikkäät koppakuoriaiset, kukkaset, sekä muu aiheeseen liittyvä rekvisiitta tuo peliin viattomuutta, joka varmasti vetoaa etenkin naispelaajiin.

Pelissä on 3×3 kiekkoa, mikä lisää peliin monipuolisuutta hieman erilaisten voittoyhdistelmien myötä. Jokerimerkit, ilmaiset pyöräytykset, kaksi erillistä bonuspeliä, sekä paljon erilaisia voittoja tekevät Beetle Frenzystä erityisen pirteän hedelmäpelin.

Lue lisää >>

beetle frenzy hedelmäpeli

 

Bomber Girls

Toisessa maailmansodassa amerikkalaisten pommikoneiden kylkeen oli usein maalattu kauniiden naisten kuvia, jotka symbolisoivat lohtua ja turvaa matkalle tuntemattomaan, kohti uudestisyntymistä ja pelastautumista. Näin synkistä ja syvällisistä asioista ei ole sentään kyse Spin Palacen Bomber Girls -hedelmäpelissä, mutta pelin idea ja ulkoasu rakentuu täysin em. teeman varaan.

Bomber Girls on 20 voittolinjan hedelmäpeli. Voit määrittää panostason yhdestä kymmeneen per voittolinja ja kolikon arvon välillä 0.01 ja 0.50 euroa. Näin yhden pyöräytyksen hinnaksi tulee joko hulvattoman halpa 0.20 euroa, tai high roller -tyylinen 100 euroa. Pelin päävoitto on hulppeat 150 000 kolikkoa.

Lue lisää >>

bomber girls hedelmäpeli

 

Big Kahuna – Snakes and Ladders

Viiden kiekon ja yhdeksän voittolinjan Big Kahuna on ollut yksi Spin Palacen suosituimpia hedelmäpelejä. Nyt saatavilla on Big Kahuna – Snakes and Ladders, 15 voittorivin isompi versio suosikkipelistä.

Pyöräyttämällä riittävästi scatter-merkkejä, hedelmäpelin sisällä on mahdollista pelata bonuspelinä perinteistä käärmeet ja tikapuut -lautapeliä. Pelissä on tarjolla muutenkin mukava valikoima erilaisia bonuksia ja mahdollisuuksia voittojen kertaamiseen ja ilmaispyöräytyksiin.

Lue lisää >>

big kahuna snakes and ladders hedelmäpeli

 

Lucky Shot

Lucky Shot on hauska golfhenkinen viiden kiekon ja 20 voittolinjan hedelmäpeli, josta löytyy bonuspeli ja runsaasti ilmaispyöräytyksiä. Pelissä voit voittaa usealla eri tavalla huikeita voittoja erilaisten bonusten ja kertoimien avulla. Kannattaakin pitää silmät tarkkoina jyrsijöiden varalta, sillä onnekkaat elikot voivat tuottaa jopa 50-kertaiset voitot!

Lue lisää >>

lucky shot hedelmäpeli