Unelmaloma Pariisissa

Betsoft (Slots3)
4/5 tähteä

Unelmaloma MrGreenin tapaan: jännitystä Pariisin yössä

 

MrGreen nettikasino panostaa usein peleissään matkustusteemoihin. Tällä kertaa unelmaloma-hedelmäpelin aiheena on Pariisi voisarvineen, herrasmiesrosvoineen ja -poliiseineen.

A Night in Paris sisältää Betsoft-ohjelmistopelien tuttua teemaa, jossa hedelmäpeliin on kytketty hauska hahmo. Tällä kertaa hahmoja on kaksi, kun salskea poliisi ja hänen uskollinen koiransa vahtivat yön järjestystä.

Pelissä on hämärä dekkaritunnelma, jota siivittää jännityselokuville ja -peleille ominainen mysteerimusiikki.

A Night in Paris tarjoaa pelattavaksesi 30 voittolinjaa ja 5 kiekkoa. Pelissä ei ole progressiivista jackpottia mutta päävoitto kohoaa 7500 kolikkoon eli 3750 euroon.

Erikoismerkkien osalta löydät pelistä scattereita ja ilmaisia pyörityksiä. Kertoimia ja jokerimerkkejä pelissä ei ole.

Unelmaloma

Kaikki merkit lueteltuna pelistä löytyy voisarvet, pulut, taideteokset, rakastavaiset, Pierre-koira, Jerome-vartija, varas, poliisimerkki ja Eiffel-torni. Näet animaatioita kaikista merkeistä, kun osut oikeisiin voittolinjoihin.

Saat ilmaispyöräytyksiä, kun pyöräytät 3 tai useampia poliisimerkkejä. Kertoimet tulevat käyttöön, kun kombinaatio varas, poliisimerkki ja vartija ilmestyvät.

Kolmas toiminto laukeaa kolmesta Napoleon-taulusta. Tässä toiminnosta aukeaa erityinen ”Kiikkiin museossa”-sekuenssi, jonka aikana sinun täytyy napata voro saadaksesi voiton.

Tälläinen unelmaloma on MrGreenin näkemys yöstä Pariisissa. Kolikkopeli on ehdottomasti sieltä nettipelien parhaasta päästä ja ansaitsee hyvät arvosanat.